Team

Hier stellen wij ons aan jullie voor. Onderaan de pagina kun je zien hoe je met ons in contact komt. Tot gauw!

Thijs


Lizzy


Jacqueline


Marian

Vanaf mijn 6de rijd ik paard. Natuurlijk in de loop van de jaren bij verschillende maneges. Pas in 2004 deed de gelegenheid zich voor een paard van een manege te kopen. Mijn paard heet Shanti. Met haar heb ik veel kinderen geholpen bij het leren ponyrijden en heb hen geholpen met de eerste dressuur- en springvaardigheidsproefjes. Helaas heb ik in 2018 afscheid moeten nemen van Shanti. 

 

Ik ben oefentherapeut Cesar en lid van het landelijk netwerk ‘Hippische sportoefentherapie’. Hiermee hebben wij ruiterbalans-trainingen, ruiterfit-trainingen en valtrainingen ontwikkeld. Daarnaast behandelen we mensen individueel met een gericht hulpvraag. Dit kan een fysieke klacht zijn of een vraag over balans. Soms is het handig eerst een behandeling in mijn praktijk in De Meern te geven, maar we eindigen altijd te paard.


Oefentherapie en paardrijden combineert voor mij twee dingen die ik leuk vind. Ik heb in mijn opleiding oefentherapie geleerd bewegingspatronen van mensen te beoordelen en aan te passen. Door mijn eigen rijervaring kan ik dit toepassen op mijzelf en kan dit overbrengen op anderen. Daarbij heb ik mijn instructie bevoegdheid behaald en heb geleerd manege lessen te geven.

 

Ik was op zoek gegaan naar een kleinschalige en gezellige manege, waarin er voldoende ruimte is voor persoonlijk contact. Bij manege ’t Hoogt heb ik dit gevonden. Ik vind het leuk om hier les te geven en onderdeel uit te maken van en team waarin we gebruik maken van de kwaliteiten van elkaar.


 

Annemarie

Hallo mijn naam is Annemarie ten Tije, ben getrouwd en woon samen met mijn man Frans en onze 3 honden Ayla (labrador), Anne (dalmatiër) en Donna (border collie) in Loosdrecht.

 

Heb als echt paardenmeisje met passie voor paarden en pony’s van mijn hobby mijn beroep gemaakt. De Instructeurs opleiding in Deurne gevolgd en inmiddels al ruim 30 jaar met veel plezier werkzaam als Instructrice!

 

 Ook in de wedstrijdsport fanatiek en regelmatig op wedstrijd en heb meerdere paarden in de dressuursport uitgebracht in de Z-dressuur en hoger.

 

Door altijd al enorm veel interesse te hebben gehad in gedrag van mensen en paarden de opleiding Gedragstrainer gevolgd bij Annemarie v/d Toorn en inmiddels ook gediplomeerd Instructrice Paard en Gedrag.

 

 In mijn lessen help ik en leer ik  bewuster, met meer plezier en veiliger om te gaan met paarden en pony’s, door meer kennis van natuurlijk gedrag en gebruik lichaamstaal. Voor mij altijd geweldig om de samenwerking en het plezier te zien verbeteren waardoor mijn motto met minder hulpen een betere samenwerking iedere keer weer mooi is als dat gebeurt.

 

Ik zie je graag bij Manege ’t Hoogt; de leukste en gezelligste Manege van  Utrecht!

Amanda


Stagiair(e)s

Maandag: Jeroen & Diana
Dinsdag: Jeroen & Diana
Woensdag: Jeroen
Donderdag: Yara
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: Jeroen

Contact

Adresgegevens

Manege 't Hoogt

Gageldijk 103a

3566 MH Utrecht

Contact

info@manegethoogt.nl

06-52200715

(ma t/m vr tussen 10u en 11u)

Openingstijden

Maandag     15:30u-22:00u
Dinsdag       9:30u-12:00u en 
                     15:30u-22:00u
Woensdag  14:30u - 23:30u
Donderdag 9:30u-12:00u en                                    14:30u-22:30u
Vrijdag         15:00u-22:30u
Zaterdag      9:00u-17:30u

Zondag bij evenementen